De Sorina Ionaşc,

Nefiind membru al Comitetului Executiv Național, Ecaterina Andronescu mai are de așteptat pentru a-și prezenta nemulțumirile în cadrul partidului. După ședința conducerii extinse, va avea loc o ședință a senatorilor și deputaților PSD, în care Ecaterina Andronescu va cere discutarea scrisorii sale.

„Trebuie să facem un Guvern mai performant. Trebuie să facem puțin altfel ceea ce facem acum, să guvernăm puțin diferit. În sensul în care Guvernul să fie mai performannt, iar oamenii să fie mulțumiți. Biroul Permanent și CEX trebuie să dezbată problemele cu care se confruntă partidul, dar și grupurile parlamentare trebuie să participe la decizii. Cred că deciziile trebuie să fie mai larg dezbătute”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Neptun.

Totodată, fostul ministru al Educației a vorbit despre mitingul din 10 august și despre importanța diasporei.

„Evenimentul din 10 august trebuie tratat cu toată seriozitatea, iar ancheta trebuie dusă la final. Să știm cine au fost vinovații și ei să plătească”, a adăugat Ecaterina Andronescu.

Ședința Comitetului Executiv Națonal al PSD este una tensionată. Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Carmen Dan, pentru modul în care au fost gestionate și comunicatele violenețele de la protestele din 10 august.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Uluitoarea explicație a refuzului Spitalului „Sf. Luca” de a o trata pe fata de 22 de ani, în stare vegetativă: ”Pacienta NU are potențial de recuperare”. Au primit-o în spitalul din Paris!

 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri