Mergi direct la conținut »
Anchetă în Vrancea, după ce un tânăr a fost dus la spital în comă profundă. Tânărul băuse alcool și fumase canabis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anchetă în Vrancea, după ce un tânăr a fost dus la spital în comă profundă. Tânărul băuse alcool și fumase canabis

Anchetă în Vrancea, după ce un tânăr a fost dus la spital în comă profundă. Tânărul băuse alcool și fumase canabis

Polițiștii din Vrancea, inclusiv cei de la Crimă Organizată, fac anchetă după ce un tânăr a fost adus marți noapte la spitalul din Focșani în comă profundă. În urma investigațiilor, medicii au constatat că acesta avea un traumatism la cap, dar și că fumase  cannabis și consumase o cantitate mare de alcool.

De Cristina Sterian,

Din primele cercetări, tânărul de 38 de ani a mers marți la pescuit, la o baltă din Biliești, împreună cu doi prieteni. La un moment dat, tânărul s-ar fi  ridicat de lângă amicii săi și ar fi plecat spre pădure. Pentru că nu mai revenea, prietenii au plecat în căutarea lui.

Ulterior, ei le-au spus anchetatorilor că și-au găsit prietenul căzut, într-o baltă de sânge, inconștient.

Focșăneanul a fost adus la Spitalul Județean din Focșani în comă profundă, iar medicii au constatat că suferise un anevrism. De asemenea, avea un traumatism la cap, însă avea și urme că a consumat droguri.

În urma analizelor făcute la spitalul din Focșani, s-a stabilit că focșăneanul fumase cannabis. Nu se știe, deocamdată, dacă bărbatul a intrat în comă în urma consumului de droguri ori din motive medicale.

Din cauza stării grave în care se afla, el a fost transferat la Institutul de Boli Cerebro-Vasculare din București, unde medicii încearcă să-l salveze.

Totodată, polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările evenimentului, dar și de unde aveau tinerii droguri asupra lor.

Citește și: Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuză familia iubitului tinerei: „L-au ținut 16 ore ascuns!”

Close
Închide
  Close