Mergi direct la conținut »
5 motive să îți cumperi casă în Mogoșoaia
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri

5 motive să îți cumperi casă în Mogoșoaia

Simți nevoie de mai mult spațiu și te gândești să te muți de la apartament la casă? Prețurile în București sunt destul de mari, chiar și la periferie, deci poate că ar trebui să te gândești să faci o astfel de investiție într-una dintre localitățile aflate la marginea Capitalei. Îți oferă mai multe avantaje decât te-ai fi așteptat. O casă în Mogoșoaia, de exemplu, ar putea fi opțiunea ideală pentru familia ta.

Comuna Mogoșoaia, aflată în nord-vestul Bucureștiului este în plină dezvoltare în ultimii ani și se află chiar lângă șoseaua de centură. Iată care sunt principalele motive pentru care ar trebui să îți cumperi o casă în Mogoșoaia, potrivit Imobiliare.ro.

1. Găsești casă în Mogoșoaia la preț de apartament în București.

Prețurile caselor din Mogoșoaia pornesc de la puțin peste 60.000 de euro, sumă cu care ai putea să îți cumperi apartamente cu 2 camere în cartiere precum Militari, Drumul Taberei sau Berceni. Dar nu ai nici la fel de mult spațiu și nici curte.

Cea mai ieftină casă din Mogoșoaia scoasă la vânzare în această perioadă poate fi cumpărată cu 64.000 de euro. Aceasta este amplasată lângă pădure și lac și are și o grădină în care îți poți bea cafeaua în aer liber dimineața înainte de a pleca la birou sau te poți relaxa după muncă.

Galerie foto AICI – cum arată cea mai ieftină casă din Mogoșoaia

Trebuie să iei însă în considerare faptul că deși exteriorul este finisat, interiorul este la roșu. Nu te speria însă de acest aspect pentru că poate fi în avantajul cumpărătorului. Nu trebuie să plătești în plus pentru finisaje și dotări care poate nu sunt pe placul tău și trebuie înlocuite. Beneficiul unei case la roșu este acela că o poți personaliza după propriul gust.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

Cu 67.000 de euro poți să cumperi o vilă tip duplex, finisată în interior, cu 4 camere. În plus, ai parte de terasă și de grădină dacă faci o astfel de achiziție. Mai multe detalii AICI

Casă în Mogoșoaia de vânzare

În funcie de poziționare, dotări și finisaje, prețurile caselor din Mogoșoaia cresc. Cu 105.000 de euro poți să stai, de exemplu, la 500 de metri de parcul Mogoșoaia. Vezi AICI mai multe detalii

Casă în Mogoșoaia lângă parc

2. Scapi de zgomotul din oraș.

Dacă alegi să îți cumperi o casă în Mogoșoaia vei scăpa de zgomotul din oraș și te vei bucura de liniște și de aer curat, mai ales dacă alegi o proprietate lângă pădure.

Parcul Mogoșoaia

3. Ai parcul Palatului Mogoșoaia la doi pași de casă.

Parcul Palatului Mogoșoaia este ideal dacă vrei să faci o plimbare în aer liber în weekend. În plus, dacă ai copii îi poți duce aici la joacă.

Palatul Mogosoaia

4. Este o zonă bună în care să locuiești dacă lucrezi în nordul Capitalei.

Cum arată dușmanul: Cercetătorii britanici au creat modele precise 3D ale noului coronavirus
Recomandări
Cum arată dușmanul: Cercetătorii britanici au creat modele precise 3D ale noului coronavirus
 

Dacă lucrezi într-unul dintre cartierele din nordul Capitalei, precum Băneasa, Aviației sau Pipera, trebuie să știi că dacă locuiești în Mogoșoaia vei ajunge rapid la birou. Faci 25 de minute până în Pipera cu mașina și 35 până în centrul orașului, la Piața Universității.

5. Ai metrou aproape de casă.

Dacă nu vrei să mergi cu mașina prea mult prin București pentru că ai putea să rămâi blocat în trafic, poți să o parchezi în apropiere de o stație de metrou și să îți continui astfel călătoria.

Harta metrou tronson Străulești

Ai stațiile Străulești și Laminorului, de pe cel mai noi tronson din Capitală, imediat după intrarea în oraș. Așa poți ajunge fără efort în orice zonă a Bucureștiului.

Citește și: Topul celor mai ieftine case de la marginea Bucureștiului

Citește și: Cât te costă construcția unei vile la marginea Bucureștiului

Close
Închide
  Close