Mergi direct la conținut »
FOTO EXCLUSIV | Asasinul bărbatului găsit cu capul zdrobit într-un parc din Oradea este fiul unui medic. Bărbatul e căutat în continuare de Poliție
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO EXCLUSIV | Asasinul bărbatului găsit cu capul zdrobit într-un parc din Oradea este fiul unui medic. Bărbatul e căutat în continuare de Poliție

FOTO EXCLUSIV | Asasinul bărbatului găsit cu capul zdrobit într-un parc din Oradea este fiul unui medic. Bărbatul e căutat în continuare de Poliție

La 48 de ore de la descoperirea cadavrului unui bărbat într-un părculeț din Oradea, autorul crimei a fost identificat. El este Ioan Sorin Rogia, 27 de ani, prieten și vecin cu cel pe care l-a ucis, folosind o bâtă cu care i-a strivit capul.

De Cristian Burcioiu,

UPDATE 14 noiembrie, ora 11:55: Sorin Ioan Rogia, care l-ar fi ucis pe bărbatul găsit cu capul zdrobit, este fiul unui reputat medic. Tatăl său, Raul Mihai Rogia este un cunoscut chirurg la Spitalul Județean din Oradea. De asemenea, alți doi frați de-ai săi sunt medici și profesează în străinătate, notează ebihoreanul.ro.

Apropiații îl descriu pe Sorin drept o fire dificilă și ar avea tulburări de comportament, de aceea figurează în evidența instituțiilor medicale specializate. Atât el, cât și frații săi au fost marcați în copilărie de moartea mamei lor.

Sorin Rogia era prieten cu Radu Cătălin Bogdan, un tânărul de 27 ani, care a fost găsit fără suflare joia trecută. Bărbatul, care a fost ucis, era la rândul lui fiu de cadru medical, mama sa fiind asistentă la Spitalul Municipal „Gavril Gurteanu” din Oradea.

Bărbatul este căutat în continuare de polițiști.

 


UPDATE. Anchetatorii sunt aproape de a-l prinde pe autorul crimei din Oradea și cer sprijinul populației să ofere orice informații pot ajuta în desfășurarea anchetei. „Rugăm cetățenii care pot oferi orice detalii care să conducă la depistarea acestuia să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul pentru apeluri de urgență 112”.

Există indicii unde acesta se ascunde, iar prinderea lui de către polițiștii orădeni va fi numai o chestiune de ore.

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi
Recomandări

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi

Imediat după capturare, vor urma audierile în care procurorii de la Parchetul Tribunalului de pe lângă Judecătoria Oradea vor stabili mobilul crimei.

Ultima care l-a văzut în viață pe bărbatul ucis a fost mama sa, cea care acum este audiată de investigatori. Biata femeie a participat la identificarea fiului ei împreună cu niște rude.

Atât de violent a fost atacul încât bărbatul de 27 de ani ucis nu a putut fi recunoscut decât după semnalementele oferite de mamă și apropiați. De două zile, anchetatorii orădeni sunt pe urmele bărbatului, care din prima secundă a făcut parte din cercul suspecților.


Un om de afaceri din județul Suceava a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă. Fiica sa de 17 ani este unul dintre suspecți

Close
Închide
  Close