Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, 20:53

Potrivit unui memorandum al poliției, ofițerii au declarat că bărbatul a oferit detalii despre două crime din Houma, Louisiana, „pe care numai criminalul le-ar fi putut ști”.

Cele două cazuri de omor sunt ale lui Dorothy Richard, în vârstă de 59 de ani, care a fost găsită moartă în 1982, și Daisy McGuire, în vârstă de 40 de ani, au fost găsită în 1996, amândouă strangulate.

Little a mărturisit și comiterea altor crime din Louisiana, iar polițiștii încearcă să investigheze.

Autoritățile din Georgia au închis, de asemenea, cazurile a două femei care au fost ucise și îngropate într-o grădină din orașul Macon. Polițiștii au anunțat că una dintre victime a fost ucisă în 1977, iar cealaltă în 1982.

Prima dintre victime nu a fost identificată, dar a doua, cea din 1982, este Fredonia Smith, care a fost strangulată înainte de a fi ucisă.

Ofițerii de investigații spun că Little le-a oferit detalii și informații specifice care l-au legat de ambele crime.

Dintre cele 90 de crime mărturisite de bărbat, comise pe tot teritoriul Statelor Unite, polițiștii au reușit să confirme până acum o treime și lucrează la verificarea celorlalte.

Dacă confesiunile lui Little se dovedesc reale, bărbatul va deveni unul dintre cei mai prolifici criminali din istoria Statelor Unite.


Citește și: Un fost director Metrorex rupe tăcerea: Toate sistemele de ventilaţie de la metrou trebuiau înlocuite după 1990