MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2018 20:53

Un bărbat de 78 de ani a mărturisit că a ucis 90 de persoane în ultimele patru decenii

Distribuie

Anchetatorii din Louisiana și Georgia au confirmat că au reușit să închidă patru cazuri de omor nerezolvate, după ce Samuel Little, în vârstă de 78 de ani, care execută deja o pedeapsă pe viață pentru trei crime în California, a mărturisit că el este ucigașul, scrie NBC News.

Potrivit unui memorandum al poliției, ofițerii au declarat că bărbatul a oferit detalii despre două crime din Houma, Louisiana, „pe care numai criminalul le-ar fi putut ști”.

Cele două cazuri de omor sunt ale lui Dorothy Richard, în vârstă de 59 de ani, care a fost găsită moartă în 1982, și Daisy McGuire, în vârstă de 40 de ani, au fost găsită în 1996, amândouă strangulate.

Little a mărturisit și comiterea altor crime din Louisiana, iar polițiștii încearcă să investigheze.

Autoritățile din Georgia au închis, de asemenea, cazurile a două femei care au fost ucise și îngropate într-o grădină din orașul Macon. Polițiștii au anunțat că una dintre victime a fost ucisă în 1977, iar cealaltă în 1982.

Prima dintre victime nu a fost identificată, dar a doua, cea din 1982, este Fredonia Smith, care a fost strangulată înainte de a fi ucisă.

Ofițerii de investigații spun că Little le-a oferit detalii și informații specifice care l-au legat de ambele crime.

Dintre cele 90 de crime mărturisite de bărbat, comise pe tot teritoriul Statelor Unite, polițiștii au reușit să confirme până acum o treime și lucrează la verificarea celorlalte.

Dacă confesiunile lui Little se dovedesc reale, bărbatul va deveni unul dintre cei mai prolifici criminali din istoria Statelor Unite.


Citește și: Un fost director Metrorex rupe tăcerea: Toate sistemele de ventilaţie de la metrou trebuiau înlocuite după 1990

Citește mai multe despre confesiune, criminal și SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.

Comentarii