Mergi direct la conținut »
A murit băiețelul care, în a doua zi de Crăciun, s-a înecat în ştrandul din Deva
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A murit băiețelul care, în a doua zi de Crăciun, s-a înecat în ştrandul din Deva

A murit băiețelul care, în a doua zi de Crăciun, s-a înecat în ştrandul din Deva

Copilul de șase ani care s-a înecat la ștrandul complexului Aqualand din Deva, după ce a fost lăsat nesupravegheat în bazinul destinat adulților, a murit la Clinica Bega din Timişoara.

Băiețelul a fost resuscitat și a fost în comă de gradul 4 la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Deva, fiind apoi transportat cu un elicopter SMURD la clinica din Timișoara, potrivit Digi24.ro.

La ștrandul din Deva există un bazin special pentru copii, însă adulții l-ar fi luat pe copil cu ei în piscina adâncă de 1,6 metri. Reprezentanții complexului au afirmat că micuțul a intrat în apă alături de unul sau mai mulți membri ai familiei.

În momentul în care a fost scos din bazin, micuţul nu mai respira. În ajutorul lui ar fi sărit un salvamar şi o asistentă, angajaţi ai complexului turistic, iar oamenii au sunat imediat la numărul de urgențe 112.

sursă foto: ziardehunedoara.ro


La două luni de la deces, fostul manechin Constantin Toma este încă la morgă. Mama tânărului crede în continuare că a fost ucis


 

 

Close
Închide
  Close