Mergi direct la conținut »
Ambulanță implicată într-un accident, în județul Dâmbovița. Transporta un copil bolnav la spitalul din Titu, când a fost lovită de un alt autoturism
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ambulanță implicată într-un accident, în județul Dâmbovița. Transporta un copil bolnav la spitalul din Titu, când a fost lovită de un alt autoturism

Ambulanță implicată într-un accident, în județul Dâmbovița. Transporta un copil bolnav la spitalul din Titu, când a fost lovită de un alt autoturism

Accident cu ambulanța, în județul Dâmbovița, pe 26 octombrie.  O ambulanţă aflată în misiune a fost avariată, noaptea trecută, într-un accident rutier produs în comuna Braniștea, judeţul Dâmboviţa. 

Ambulanţa transporta la Spitalul din Titu, în același județ, un copil cu febră mare, însoţit de mama sa, când a fost lovit de un alt autoturism, informează mditv.ro.

Șoferul care a intrat pe contrasens şi a acroşat ambulanţa susține că a vrut să evite impactul cu un alt autoturism implicat într-o depăşire riscantă, dar a derapat și a pierdut controlul volanului.

În urma impactului, asistenta de pe ambulanță a suferit mai multe leziuni și a fost transportată la spital cu o altă ambulanța, la fel ca și pacientul minor, dar rănile nu le pun viața în pericol.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea acestui eveniment rutier, precizează sursa citată.

La începutul acestei luni, o ambulanță s-a răsturnat în județul Vrancea. Atunci, trei persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite.

În schimb, în aceeași perioadă, o femeie însărcinată a ajuns la spital, după ce mașina sa a fost lovită de o ambulanță condusă de un șofer băut.

În această dimineață, un bărbat a murit pe un șantier, în județul Dâmbovița, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el.

FOTO: mditv.ro


CITEȘTE ȘI… VIDEO | Cum se vede decolarea unui avion din Turnul de Control la Sol al Aeroportului Otopeni. Imagini spectaculoase filmate chiar în timpul furtunii


 

Close
Închide
  Close