Mergi direct la conținut »
Accident de muncă la un mall din Sibiu. O schelă a căzut peste doi bărbați
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident de muncă la un mall din Sibiu. O schelă a căzut peste doi bărbați

Accident de muncă la un mall din Sibiu. O schelă a căzut peste doi bărbați

Accident de muncă la un mall din Sibiu, luni, în timpul lucrărilor la extinderea Shopping City, soldat cu rănirea a două persoane.

Un accident de muncă a avut loc luni pe șantierul de extindere a Sibiu Shopping City, la fața locului intervenind un echipaj SMURD și o Ambulanță.

Se pare că peste doi bărbați ar fi căzut o schelă.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, echipajul SMURD a fost chemat pentru un ”traumatism membru inferior prin strivire”.

Din primele informații se pare că este vorba despre doi muncitori răniți, de 40 și 45 de ani.  Unul are o fractură de femur, iar celălalt are o contuzie și posibil fractură de membru inferior. Aceștia au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

„Accidentul s-a produs în timpul lucrărilor la extinderea Shopping City Sibiu. Echipele de urgență ale centrului comercial au intervenit imediat ce a fost anunțat incidentul. Cei doi muncitori răniți nu sunt angajați ai Shopping City Sibiu, ci ai societății contractate pentru realizarea lucrărilor. Suntem deja în legătură cu autoritățile și le vom pune la dispoziție toată documentația pe care o vor solicita în cadrul investigației deschise în urma acestui nefericit incident”, au declarat reprezentanții centrului comercial pentru Turnul Sfatului.

La începutul anului, doi muncitori au fost striviți sub o grindă metalică într-un accident de muncă lângă Ploiești.


Citește și: VIDEO/ Preotul Ion Popescu, despre Marea Luni din Săptămâna Pătimirilor: ”Să aducem roade și să iertăm sau cel puțin să nu vindem”

Close
Închide
  Close