Mergi direct la conținut »
Accident feroviar în Grecia, soldat cu cel puțin patru morți. Un vagon al trenului deraiat s-a prăbușit peste o casă | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Accident feroviar în Grecia, soldat cu cel puțin patru morți. Un vagon al trenului deraiat s-a prăbușit peste o casă | VIDEO

Accident feroviar în Grecia, soldat cu cel puțin patru morți. Un vagon al trenului deraiat s-a prăbușit peste o casă | VIDEO

Un tren cu pasageri a deraiat în nordul Greciei. În urma accidentului feroviar, cel puțin patru persoane au murit și cel puțin cinci au fost grav rănite, relatează Sky News.

Trenul circula pe ruta Atena-Salonic, însă în apropiere de orășelul Adendro garnitura a deraiat și s-a răsturnat. Un vagon s-a prăbușit peste o casă aflată în apropiere de calea ferată.

“Stăteam pe terasă, când am văzut o lumină puternică și apoi au auzit o bubuitură puternică. Apoi am văzut trenul cum intră în casă și i-am auzit pe cei doi albanezi care locuiesc acolo cum strigă după ajutor”, a afirmat un martor al accidentului feroviar.

În urma impactului, întreaga locuință a fost distrusă.  “Întreaga casă se sprijină acum pe tren, ceea ce arată cât de puternic a fost impactul”, a spus un oficial local.

Potrivit presei elene, aproximativ 100 de oameni se aflau la bordul trenului, iar cinci vagoane ar fi deraiat.Cauzele accidentului feroviar sunt încă necunoscute. Cel puțin 12 echipaje de pompieri și zeci de ambulanțe au intervenit la fața locului, în timp ce autoritățile au deschis o anchetă.

Foto: EPA

Close
Închide
  Close