Mergi direct la conținut »
Tragedie în India | Cel puțin 100 de morți și peste 150 de răniți, după ce un tren a deraiat. FOTO și VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tragedie în India | Cel puțin 100 de morți și peste 150 de răniți, după ce un tren a deraiat. FOTO și VIDEO

Tragedie în India | Cel puțin 100 de morți și peste 150 de răniți, după ce un tren a deraiat. FOTO și VIDEO

Cel puţin 100 de oameni au murit şi alţi peste 150 au fost răniţi, după ce mai multe vagoane ale unui tren indian a deraiat în nordul statului Uttar Pradesh, duminică dimineață, relatează BBC News. Bilanțul ar putea însă să se modifice, au precizat autoritățile indiene.

Accidentul a avut loc în nordul Indiei, la 65 de kilometri distanță de Kanpur. 14 vagoane ale trenului au sărit de pe șine, iar cel puțin 100 de oameni și-au pierdut viața. Trenul care circula circula între oraşul Patna, din nord-estul ţării, şi oraşul Indore.

Over 60 killed in train accident in Uttar Pradesh, India

“Mulţi pasageri sunt blocaţi încă”, a declarat un reprezentant al căilor ferate, Anil Saxena, pentru Reuters, menționând că bilanțul victimelor ar putea să crească.

Ministrul indian pentru Căi Ferate a anunţat pe Twitter că Guvernul va deschide o anchetă pentru a stabili cauzele deraierii şi a promis că cei responsabili vor fi traşi la răspundere.

Close
Închide
  Close