Mergi direct la conținut »
Accident feroviar mortal la Gârbău, în județul Cluj. Două persoane au decedat. Traficul feroviar a fost întrerupt
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident feroviar mortal la Gârbău, în județul Cluj. Două persoane au decedat. Traficul feroviar a fost întrerupt

Accident feroviar mortal la Gârbău, în județul Cluj. Două persoane au decedat. Traficul feroviar a fost întrerupt

Un tren de persoane privat a lovit o maşină între stațiile Gârbău și Viștea, iar, în urma impactului, două persoane au murit.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs, joi, pe magistrala 300, între staţiile Gârbău şi Viştea, din judeţul Cluj, a informat mediafax.

Un tren InterRegio privat, care circula pe relaţia Cluj-Oradea, a lovit un autoturism în care se aflau două persoane.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între staţiile CF Gârbău şi Viştea, judeţul Cluj, a avut loc un accident feroviar, în care trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj Napoca – Oradea a lovit un autoturism care nu i-a acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferată.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au decedat”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit acestora, circulaţia feroviară este blocată total până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.


Tolo: Patroana firmei favorite a primarului Florea spune că i s-a reziliat contractul de 53 de milioane de euro pentru locurile de joacă! Dacă achiziția era corectă, de ce s-au panicat și au anulat-o?!

Close
Închide
  Close