Mergi direct la conținut »
Accident feroviar soldat cu un mort aproape de Timișoara

Un accident mortal s-a petrecut sâmbătă, în județul Timiș, un tren Regio Trans intrând într-un microbuz.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă la prânz, la trecerea de cale ferată dintre Gottlob și Comloșu Mare. Șoferul microbuzului nu a respectat indicatorul rutier și s-a aventurat peste calea ferată, dar a fost izbit de trenul Regio Trans, care circula pe direcția Timișoara – Nerau, conform tion.ro. Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului, din Sânnicolau Mare, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de transport personal și victime multiple și cu o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Timiș.

„În accident a fost implicat un microbuz al cărui şofer a fost proiectat în exterior la impact. În microbuz nu existau alte persoane, iar în tren se aflau la momentul impactului 6 persoane care nu au avut nevoie de asistență medicală. Şoferul microbuzului a fost preluat de ambulanță, în stare gravă”, au spus, pentru sursa citată, reprezentanții ISU Banat.

Șoferul de 60 de ani a fost transportat la Spitalul din Jimbolia. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viața, rănile suferite de acesta fiind foarte grave. Omul a murit la spital.

Close
Închide
  Close