MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 09:33

Tragedie în Bistriţa-Năsăud. O femeie, mamă a 9 copii, a murit într-un cumplit accident. În mașină se aflau și trei din copiii ei

Distribuie

Accident grav în Bistriţa-Năsăud. O femeie, mamă a 9 copii, a murit după ce s-a răsturnat cu maşina. În autoturism se aflau trei dintre copiii ei a murit. Unul dintre aceștia, un copil de 13 ani,este transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş.

Tragedia a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, pe DJ 172 B, în localitatea Parva din Bistriţa-Năsăud. Din păcate, deși a fost resuscitată inițial, tânăra de 37 de ani a reintrat în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare astfel ca i-a fost declarat decesul, potrivit Observator.tv.

În autoturismul implicat în accident se aflau în total cinci persoane, celelalte trei (bărbați cu vârste cuprinse în cca 18 și 20 de ani) se aflau în afară autoturismului, conștienți, cooperanți, fără leziuni care sa le pună viața în pericol. Au refuzat transportul la spital.

Citește și

Dialog scandalos la 112. Dispecer către un bărbat care a preluat un copil rănit într-un accident: „Încercaţi să ajungeţi la spital!”

 

Citește mai multe despre Deces pe Libertatea.

Comentarii