MENIU CAUTĂ
, de Theodor Istrate

VIDEO&FOTO/ Doi morți și trei răniți, într-un teribil accident în Bacău. Din cele două mașini care s-au ciocnit frontal a rămas un morman de fiare

Distribuie

Doi tineri au murit și alți trei au fost răniți în urma unui accident cumplit, petrecut duminică noapte în județul Bacău, după ce două mașini au intrat în coliziune frontală. Victimele care și-au pierdut viața sunt chiar șoferii celor două autoturisme din care nu a mai rămas decât un morman de fiare.

Accidentul la locul căruia imaginile sunt terifiante s-a petrecut pe un drumul național 2, în dreptul localității Valea Seacă, din județul Bacău.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, cele două persoane care și-au pierdut viața, ambii având vârsta de 27 de ani, sunt chiar șoferii mașinilor implicate în tragedie.

De altfel, unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, la fel ca și una din cele trei persoane rănite. Pentru scoaterea acestora din mașinile făcute zob a fost nevoie de intervenția pompierilor cu aparatura de descarcerare.

Cei trei răniți, diagnosticați la fața locului cu politrumatisme, au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

Accidentul a fost provocat de un șofer din județul Iași care, pe fondul oboselii, cel mai probabil, a ajuns pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit frontal cu celălalt autoturism.

Cele trei persoane rănite, doi în vârstă de 18 ani și unul de 19 ani, se aflau în mașina condusă de ieșean.

Citește și:

Mort pentru 450 de euro! Povestea adevărată a lui Tudor Simionov, bodyguardul român înjunghiat de Revelion la Londra

Citește mai multe despre Accident și Bacău pe Libertatea.

Comentarii