Mergi direct la conținut »
Accident grav la Zalău: doi morți și un rănit

Două persoane au murit şi una a fost rănită, joi, în urma unui accident rutier care a avut loc pe un bulevard din Zalău, după o coliziune laterală între două maşini.

Accidentul în care și-au pierdut viața două persoane a avut loc azi în jurul orei 13.00, pe bulevard, aproape de intrarea în parcarea publică din fața Parcului Central.

A fost o ciocnire violentă între un Mercedes și o Dacia în care se aflau două persoane în vârstă. Impactul a fost atat de puternic încât cele două persoane – un bărbat și o femeie – au fost aruncate practic din Dacie. 

„O coliziune laterală între două maşini pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău s-a soldat cu decesul a două persoane şi rănirea alteia. Din primele cercetări rezultă că şi-au pierdut viaţa conducătorul auto al unuia dintre autoturismele implicate, un bărbat de 80 de ani, şi o pasageră aflată în scaunul din dreapta faţă, de 76 de ani, iar o pasageră de 36 de ani aflată în celălalt autoturism a fost rănită. Conducătorul auto al celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a spus Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, conform mediafax.

FOTO: graiulsalajului.ro


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

Close
Închide
  Close