În microbuz se aflau 14 pasageri, colegi de muncă la o firmă de curierat din București, care se întorceau acasă, la Slobozia.

Trei dintre victime au fost transportate la spital cu politraumatisme. O femeie a fost intubată, iar un bărbat avea un picior amputat, relatează Digi24.ro.

Șoferul microbuzului are permis de 10 ani și efectua de circa o săptămână această cursă. El spune că a încercat să evite duba, care venea de pe o bandă alăturată. Șoferul autoutilitarei susține că mergea cu cel mult 60 de km pe oră. În acest moment mnu este clar din vina cui a avut loc acest accident.

Mărturii dramatice făcute de soțul victimei. „I-a smuls mâna din umăr”

Bărbatul femeii moarte este disperat și a făcut declarații cutremurătoare despre ultimele clipe din viața acesteia. Soţia a murit sub ochii lui. Se întorceau din tura de noapte şi mergeau către casă. „Am pierdut o fiinţă care mi-a fost cea mai credincioasă femeie. Într-o secundă a omorât-o pe loc. Pe loc a murit, n-am putut s-o salvez”, a spus soțul victimei.

„Cred că i-a zobit tot în ea. Asta de a murit, săraca. Şi cealată este foarte grav. Şi la omul meu i-a smuls mâna din umăr. Te duci la muncă după un ban şi te afli apoi la nişte nenorociţi care nu ştiu să conducă”, a declarat una dintre pasagerele din microbuz, potrivit Observator.tv.

 


Citește și:

„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

 

 

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea