Mergi direct la conținut »
Patru răniți, în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. Pasagera din taximetru e în comă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Patru răniți, în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. Pasagera din taximetru e în comă

Patru răniți, în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. Pasagera din taximetru e în comă

Scene de coșmar în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. O femeie, pasageră în taximetru, a fost transportată în comă la spital, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent de o ambulanță aflată în misiune. Șoferul, care a provocat grozăvia, împreună cu medicul și asistenta de la Ambulanță, au fost răniți.

De Cătălin Schipor,

Ambulanța transporta la spital un pacient cu insuficiență respiratorie la Spitalul Județean Constanța. Din spusele martorilor, autosanitara avea sirenele și girofarurile aprinse, dar, cu toate acestea, șoferul unui taximetru nu i-a acordat prioritate și ar fi încercat să întoarcă într-o intersecție.

În urma impactului violent, o femeie, pasageră în taxi, a intrat în comă. Ea s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată în stare gravă la spital.

Șoferul taxiului, cel care a provocat accidentul, a fost rănit. Medicul din ambulanță s-a ales cu mai multe coaste rupte, în vreme ce asistenta are o fractură de antrebraț. Cu toții au fost transportați la spital.

Polițiștii au demarat o anchetă și urmează să-l cerceteze pe taximetristul care a provocat accidentul.


Citește și ”Nopți de turneu” cu aromă de discriminare. Bănică Jr. doarme la hotel de 5 stele, restul trupei la 3 stele, la periferie


 

Close
Închide
  Close