Mergi direct la conținut »
Patru răniți, în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. Pasagera din taximetru e în comă
Ştiri Libertatea > Ştiri > Știri România > Patru răniți, în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. Pasagera din taximetru e în comă

Patru răniți, în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. Pasagera din taximetru e în comă

Scene de coșmar în urma unui accident între un taxi și o ambulanță în Constanța. O femeie, pasageră în taximetru, a fost transportată în comă la spital, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent de o ambulanță aflată în misiune. Șoferul, care a provocat grozăvia, împreună cu medicul și asistenta de la Ambulanță, au fost răniți.

Articol de Cătălin Schipor, Joi, 26 octombrie 2017, 14:15

Ambulanța transporta la spital un pacient cu insuficiență respiratorie la Spitalul Județean Constanța. Din spusele martorilor, autosanitara avea sirenele și girofarurile aprinse, dar, cu toate acestea, șoferul unui taximetru nu i-a acordat prioritate și ar fi încercat să întoarcă într-o intersecție.

În urma impactului violent, o femeie, pasageră în taxi, a intrat în comă. Ea s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată în stare gravă la spital.

Șoferul taxiului, cel care a provocat accidentul, a fost rănit. Medicul din ambulanță s-a ales cu mai multe coaste rupte, în vreme ce asistenta are o fractură de antrebraț. Cu toții au fost transportați la spital.

Polițiștii au demarat o anchetă și urmează să-l cerceteze pe taximetristul care a provocat accidentul.


Citește și ”Nopți de turneu” cu aromă de discriminare. Bănică Jr. doarme la hotel de 5 stele, restul trupei la 3 stele, la periferie


 

 
 
Close
Close
Închide