Mergi direct la conținut »
Un copil și-a pierdut doi dinți la complexul Therme. ANPC a închis un tobogan
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un copil și-a pierdut doi dinți la complexul Therme. ANPC a închis un tobogan

Un copil și-a pierdut doi dinți la complexul Therme. ANPC a închis un tobogan

ANPC a închis un tobogan la complexul Therme, după ce un copil în vârstă de opt ani și-a pierdut doi dinți. Reprezentanții Therme sunt așteptați, mâine, la sediul Comisariatului București, cu documentația tehnică angrenajului. 

Incidentul a avut loc pe data de 24 ianuarie, însă tatăl băiatului de opt ani a mers, ieri, la sediul ANPC pentru a face o sesizare împotriva complexului de agrement Therme, aflat în Balotești, după cum a anunțat directorul instituției, Paul Anghel.  Copilul în vârstă de opt ani și-a rupt doi dinți, după ce s-a răsturnat pe un tobogan și s-a lovit de marginea acestuia. Dinții erau definitivi, nu de lapte. Astfel, băiatul va rămâne fără dinți până la vârsta de 18, când va putea să facă un implant.

„Astăzi dimineața, o echipă a Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor București s-a deplasat la Therme unde, după efectuarea verificărilor, s-a dispus oprirea temporară a toboganului”, a declarat Paul Anghel.

Directorul ANPC a mai anunțat că „mâine se vor prezenta reprezentanții Therme cu documentația tehnica a angrenajului, urmând să se întocmească  un proces verbal”. Acesta a punctat că, în funcție de încadrare, amenda este între 5.000-200.000 lei.

Părinții ar fi făcut plângere și la Parchetul din Buftea pentru vătămare corporală. În replică, reprezentanții Therme susțin că, de la lansare, din 2016, nici unul dintre cei 10 milioane de vizitatori nu a fost accidentat. „Toboganele au fost folosite de 10 milioane de ori și sunt verificate zilnic, iar privitor la cazul relatat, din păcate, nerespectarea normelor minime de siguranţă şi supraveghere din partea însoţitorilor au condus la această accidentare”, au transmis reprezentanții Therme, potrivit ProTv.


Citește și: FOTO | Povestea femeii care a dispărut pe mare în timp ce se afla în luna de miere. Soțul ei este acuzat de crimă

Close
Închide
  Close