Mergi direct la conținut »
Accident pe A2! Trei mașini implicate! Trafic îngreunat la stația de taxare de la Fetești
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident pe A2! Trei mașini implicate! Trafic îngreunat la stația de taxare de la Fetești

Accident pe A2! Trei mașini implicate! Trafic îngreunat la stația de taxare de la Fetești

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că traficul pe Autostrada Soarelui se desfășoară îngreunat în urma unui accident care a avut loc la kilometrul 92, pe sensul de mers către București.

În accident au fost implicate trei mașini și, din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

„Accidentul s-a produs la kilometrul 92, pe sensul de mers către București. În acest accident au fost implicate trei autovehicule. Două dintre acestea au fost scoase în afara părții carosabile, a rămas un autovehicul pe banda a doua, urmând ca în scurt timp și acestă să fie scos de pe bandă. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, fiind vorba de un accident ușor”, a declarat Alina Răbuga, inspector de poliție, pentru Mediafax.

Citește și: Pleci la mare? Polițiștii își spun ce trebuie să faci pentru a evita accidentele pe Autostrada Soarelui!

Potrivit sursei citate, traficul rutier pe Autostrada Soarelui este intens, la stația de taxare de la Fetești fiind o coloane în mișcare de autovehicule, care se întinde pe o distanță de aproximativ 250 de metri.

Traficul rutier este aglomerat şi pe DN 39 Mangalia-Constanţa, la ieşirea din staţiunea Eforie Nord spre Agigea şi la Agigea, unde se fac lucrări de reabilitare a podului, două dintre cele patru benzi fiind închise.

Close
Închide
  Close