Mergi direct la conținut »
Accident cu patru mașini pe DN1, în zona Băicoi. Trei persoane au fost rănite
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident cu patru mașini pe DN1, în zona Băicoi. Trei persoane au fost rănite

Accident cu patru mașini pe DN1, în zona Băicoi. Trei persoane au fost rănite

Traficul este restricționat pe DN1, în apropiere de Băicoi, unde marți a avut loc un accident cu patru mașini implicate. În urma carambolului, trei persoane au fost transportate la spital.

De Răzvan Mihalașcu,

Din cauza accidentului, traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare.

„Traficul restricţionat se va dirija pe o rută ocolitoare, din DN1 – Lilieşti către Băicoi. Se pare că implicate în accident sunt patru autovehicule, trei persoane asistate la acest moment vor fi transportate la spital. Din primele date, se pare că modul de producere ar fi coliziune faţă-spate”, precizează IPJ Prahova, conform Agerpres.

Accident pe DN1, în zona Băicoi

În cele patru mașini implicate în accident s-ar mai aflat și alte cinci persoane, care nu au necesitat, însă, transportarea la spital, spun reprezentanții ISU Prahova.

Accident pe DN1, în zona Băicoi

Una dintre autoturisme s-a răsturnat în câmp în urma impactului.

Un alt accident grav a avut loc în zona localității Băicoi, în octombrie 2018. Doi oameni au murit, iar un altul a fost grav rănit, după ce trei mașini s-au ciocnit violent.

sursă foto: prahovaeconomica.eu


Citește și:

Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României


 

 

Close
Închide
  Close