Mergi direct la conținut »
Accident rutier pe centura Capitalei, luni după-amiază, între Otopeni și Mogoșoaia. Un TIR a lovit separatoarele de sens
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Accident rutier pe centura Capitalei, luni după-amiază, între Otopeni și Mogoșoaia. Un TIR a lovit separatoarele de sens

Traficul pe Centura Capitalei a fost restricţionat, luni după-amiază, în zona Academiei Naţionale de Informaţii “Mihai Viteazul”, în urma unui accident rutier.

De Dragoș Tănase,

Şoferul unui TIR, care circula pe Drumul Naţional Centura Bucureştiului (DNCB), dinspre Otopeni către Mogoşoaia, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu separatoarele de sens, pătrunzând pe contrasens, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei, care precizează că nu au fost înregistrate victime și că autotrenul nu avea marfă în semiremorcă.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost restricţionat pe DNCB, în sensul dinspre Mogoşoaia către Otopeni, şi a fost deviat prin afara părţii carosabile. La această oră, în zonă se circulă normal.

La sfârșitul lunii ianuarie, a avut loc un accident mortal pe Centura Capitalei. Atunci, un pieton a fost lovit de două mașini la Chiajna.

FOTO – Brigada Rutieră a Capitalei


Citește și… FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”


 

Close
Închide
  Close