Mergi direct la conținut »
UPDATE | Unul dintre spectatorii atacați cu cuțitul în sala de cinema din Timișoara este chiar actorul principal din filmul care rula  atunci pe ecran!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Unul dintre spectatorii atacați cu cuțitul în sala de cinema din Timișoara este chiar actorul principal din filmul care rula atunci pe ecran!

UPDATE | Unul dintre spectatorii atacați cu cuțitul în sala de cinema din Timișoara este chiar actorul principal din filmul care rula atunci pe ecran!

Doi tineri au fost răniți aseară, într-o sală de cinema din Timişoara, chiar în timp ce rula un film, informează tion.ro.

De Dragoș Tănase,

UPDATE, ORA 10.20: Unul dintre tinerii înjunghiați este chiar actorul principal al filmului „Pisica verde”, care rula în sală în acel moment.

Raul Daniel Andrici (19 ani) viziona proiecția împreună cu vărul său, în vârstă de 23 de ani, când au fost atacați de un bărbat cu un cuțit, informează tion.ro.

Unul a fost rănit în palmă, iar celălalt în zona cotului. Victimele au fost preluate de echipaje medicale și transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara.

Din fericire, rănile nu le pun viețile în pericol. Raul Andrici a rămas noaptea trecută în spital, sub supraveghere, în timp ce vărul său a fost deja externat, informează Observator TV.

Agresorul, care este jurist la un spital de psihiatrie, a fost dus la Secția 3 Poliție Timișoara pentru audieri, iar în această dimineață, în jurul orei 06.00, a fost reținut pentru 24 de ore.

El este cercetat acum pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit martorilor, incidentul a izbucnit după ce victimele le-au reproșat altor doi spectatori că fac gălăgie, gestul repetându-se de mai multe ori.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

La un moment dat, unul dintre ei, un bărbat de 36 de ani, s-a enervat și i-a atacat cu un cuțit pe cei doi tineri, de 19 și 22 de ani, potrivit tion.ro.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de medici, jandarmi și polițiști. Agresorul a fost reținut și dus la Secția 3, pentru audieri.

În timpul incidentului, pe ecran era proiectat filmul „Pisica Verde”, un lungmetraj bazat pe piesa de teatru omonimă scrisă de Elise Wilk.

FOTO: tion.ro & Facebook.com/PisicaVerdeFilm

Close
Închide
  Close