Mergi direct la conținut »
UPDATE. Cristina Stamate, internată la Spitalul Floreasca. A suferit un accident vascular cerebral
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

UPDATE. Cristina Stamate, internată la Spitalul Floreasca. A suferit un accident vascular cerebral

Actrița Cristina Stamate este în stare gravă. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță București - Ilfov a fost solicitat, joi după-amiază, la locuința actriței, pentru evaluare medicală. Ulterior, actriţa a fost internată dusă la Spitalul Floreasca.

De Elvira Gheorghiță,

UPDATE: Medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală au stabilit, în urma investigaţiilor medicale, ca actriţa Cristina Stamate să rămână internată.

Cristina Stamate a ajuns din nou la spital, după ce, în urmă cu o lună, a suferit un accident vascular cerebral.


Alis Grasu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță București – Ilfov, a declarat pentru Libertatea că artista avea tensiune scăzută, era deshidratată și leșinase.

La locuinţa actriţei a ajuns și o ambulanță SMURD de tip C, cu medic.

Actrița a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD București, a declarat pentru Libertatea că artistei i s-a făcut rău la domiciliu, iar la ora actuală medicii de la Spitalul de Urgență FLoreasca îi fac investigații.

Joi după-amiază, actriţa Stela Popescu, una dintre cele mai mari actrițe de teatru, film și televiziune, a fost găsită moartă, în holul casei în care locuia în Capitală.

În 2015, Cristina Stamate a trecut prin încercarea vieții sale, după ce a fost la un pas de moarte. Actrița a suferit atunci o operație pe cord deschis.

”Am fost acolo, la limita dintre viață și moarte. Simțeam că nu pot să respir, că mă sufoc. Aveam pleurezie, apă la plămîni din cauza inimii. Și mă gândeam că o să mor și aveam nedumereirea că nu văd filmul vieții mele. Aveam indignarea comică a faptului că mi se întmplă o moarte atipică, era diferit de ce citisem eu”, spunea Cristina Stamate.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Actrița Cristina Stamate (71 de ani) a jucat în filmele ”Grăbeşte-te încet” şi ”Secretul lui Bachus”, însă este mult mai cunoscută pentru rolurile ei de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”: ”Arca lui Nae și Vasile”, ”Bufonii regelui”, ”Dai un ban, dar face”, ”Idolul femeilor”, ”Nimic despre papagali”, ”Poftă bună lui Tănase”, ”Revista revistelor”,  ”Te aștept diseară pe Lipscani”, ”Ura… și la gară”, ”Vara nu-i ca iarna”.


Citește și:

EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”

Close
Închide
  Close