Mergi direct la conținut »
Actriţa Dorina Lazăr, schimbată din funcţia de manager la Teatrul Odeon
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Actriţa Dorina Lazăr, schimbată din funcţia de manager la Teatrul Odeon

Actriţa Dorina Lazăr, schimbată din funcţia de manager la Teatrul Odeon

Actriţa Dorina Lazăr a fost schimbată din funcţia de manager la Teatrul Odeon. În locul ei, director interimar al Teatrului a fost numit Cristian Şofron. 

„Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că, începând de astăzi, 30 august 2017, doamnei Teodora Lazăr îi încetează contractul de management la Teatrul Odeon ca urmare a nerespectării clauzelor contractuale. Măsură a fost luată în baza raportului Corpului de control al primarului general, care a vizat, printre altele, verificarea aspectelor organizatorice, financiare şi respectarea legalităţii privind încheierea şi derularea contractelor comerciale”, informează PMB.

Dorina Lazăr a declarat, pentru Agerpres, că decizia Primăriei Capitalei este surprinzătoare, deoarece cu doar câteva zile în urmă a primit o adresă de la primărie în care i se comunica faptul că a fost reîncadrată în funcția de manager.

„Și eu am aflat tot acum că m-au demis. Am primit o hârtie prin care mi se spune că în baza nu știu cărui referat făcut de corpul de control al doamnei Firea, acum în iarnă, Direcția de Cultură a făcut referat ca să mă scoată, adică m-a scos, și înțeleg că a fost pus pe site-ul Primăriei că va fi pus domnul Șofron. M-a luat prin surprindere și pe mine. Culmea este că eu am primit acum patru zile o adresă de la primărie prin care mi se spune că sunt reîncadrată la Teatrul Odeon în funcția de manager și azi am primit că m-au scos, la diferență de doar câteva zile. Și eu sunt nedumerită”, a declarat Dorina Lazăr.

Ea a spus că încă nu știe ce va face în continuare, dar dorește să afle motivele pentru care a fost demisă.

„O să vedem mai departe ce se întâmplă, pentru că trebuie să știu totuși motivele pentru care am fost demisă”, a mai spus Dorina Lazăr, precizând că nu știe ce urmează să facă în viitor. „Eu, ca Scarlett O’Hara, din ‘Pe aripile vântului’, la asta o să mă gândesc mâine”, a mai spus Dorina Lazăr.

Conducerea interimară a Teatrului Odeon va fi asigurată de actorul Dumitru Cristian Şofron, până la organizarea concursului de proiecte de management.


HARTĂ. Autostrăzile lui Ceaușescu au rămas pe hârtie la 50 de ani distanță. Cum arată acum infrastructura rutieră a României


 
 
Close
Close
Închide