Apoi a fost îndepărtat din conducerea ISU. A dat în judecată instituția, a câștigat. De bucurie, instituția i-a mai dat un grad. Acum este colonel. Și este șeful instituției pe care a dat-o în judecată.

Ce zice colonelul Orlando Șchipu? „Să știți că noi nu suntem nici pregătiți în cursuri sau în școli pentru dezastre. Și nici roboți nu suntem.”

Dar șeful tuturor celor care intervin la dezastrele pentru care nu sunt pregătiți – Raed Arafat, șeful DSU – ține chiar cursuri la Masterul Managementului Dezastrelor de la Facultatea de Geografie.

„Managementul situațiilor de urgență cu multiple victime” este așadar transmis de „profesorul” Arafat celor care vor să învețe.

Iar pozele pe care le folosește sunt luate chiar de pompierul care a filmat și imaginile ascunse 4 ani. Dar Raed Arafat „nu a văzut niciodată filmul”, așa că nu știe asta.

Cum reușește un curs de formare pentru dezastre să nu ajungă de la șef la subalterni, aflați de la jurnalista Mirela Neag, la Adriana Nedelea LA FIX.

Citeşte şi:

Raed Arafat susține că n-a știut de filmul ascuns, dar folosește fotografiile făcute de același pompier operator de la Colectiv când predă „Managementul Dezastrelor” la Facultatea de Geografie!

Ascunderea filmărilor cu haosul de la Colectiv, parte dintr-o mare mușamalizare! „Cineva din serviciile secrete mi-a spus că nu e bine să-l atacăm pe Arafat, că se zguduie statul”

Raed Arafat, prima reacție după publicarea imaginilor din Colectiv: are „răspunsuri concrete”, dar le prezintă după alegeri! „Eventualele ieșiri publice din partea mea ar fi un element perturbator”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare