Mergi direct la conținut »
Cum justifică Orlando Șchiopu, șeful ISUBIF, intervenția haotică de la Colectiv:
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum justifică Orlando Șchiopu, șeful ISUBIF, intervenția haotică de la Colectiv: "Noi nu suntem pregătiți în școli pentru dezastre și nici roboți nu suntem"

Cum justifică Orlando Șchiopu, șeful ISUBIF, intervenția haotică de la Colectiv: „Noi nu suntem pregătiți în școli pentru dezastre și nici roboți nu suntem”

Șeful ISUBIF Orlando Șchiopu a declarat, joi, în cadrul conferinței de presă susținute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, că la Colectiv a fost ”față în față” cu o situație neîntâlnită.

De Andreea Radu,

„Am ajuns în Colectiv și am dat față în față cu o situație neîntâlnită. Vreau să vă spun că noi nu suntem pregătiți în școli pentru dezastre și nici roboți nu suntem”, a afirmat colonelul Orlando Șchiopu.

Nu au fost anunțați cei de la ISU că sunt câteva sunt sute de răniți la Colectiv, că nu sunt mari arși, ci că este vorba doar despre un incendiu

Șeful ISUBIF Orlando Șchiopu, despre noaptea tragediei Colectiv:

În aceeași conferință de presă, Șeful ISUBIF a spus, după ce Libertatea a publicat filmarea ținută secretă timp de patru ani, că știa despre existența acestei înregistrări, însă nu a văzut-o niciodată până în momentul în care ziarul a publicat-o.

Întrebat de ce nu a avut curiozitatea să vadă imaginile cu momentele intervenției pompierilor, Orlando Șchiopu a spus că el a rămas în conducerea ISU București-Ilfov până pe 24 noiembrie 2015, după care a fost pus la dispoziție, și a revenit în conducerea instituției din 15 martie 2019.

Urmărește declarațiile lui Orlando Șchiopu care a văzut filmul de la Colectiv, azi, pe Libertatea, deși știa de el:

Libertatea a intrat în posesia celor 20 de minute și 40 de secunde filmate chiar de către subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul incendiului de la Colectiv, și ascunse de superiorii lui.

Astăzi am restituit adevărul intervenției de la Colectiv celor care sunt adevărații proprietari ai filmărilor: victimele, familiile și cetățenii.

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa
Recomandări

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa

 

Urmărește declarațiile lui Orlando Șchiopu care susține că nu a înjurat morții în seara incendiului Colectiv:

Aceste filmări de la incendiul din Colectiv au fost difuzate integral la Adriana Nedelea LA FIX pe libertatea.ro. Din respect pentru victime redacția a decis să blureze fețele celor aflați în agonie și ale morților.

Am considerat că interesul public ca oamenii să știe adevărul nu va fi afectat, în condițiile în care relevant este felul în care au acționat salvatorii în primele zeci de minute, intervenție care, până astăzi, a fost ascunsă de către ISU și IGSU, două structuri ale Ministerului de Interne. În rest, filmul este prezentat integral, așa cum a fost realizat el chiar de către salvatori.Citeşte şi:

Șeful IGSU, după ce Libertatea a difuzat filmările secrete făcute la Colectiv: Nu am dat imaginile pentru că nu au fost solicitate în mod punctual

Șeful ISU București Orlando Șchiopu a văzut filmul de la Colectiv, astăzi, pe Libertatea, deși știa de el: „Nu l-am văzut niciodată până acum”

Parchetul General confirmă că nu are filmările făcute de pompieri la clubul Colectiv, difuzate astăzi de Libertatea, și a cerut înregistrarea ISU

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Încă o declarație șocantă! Giani Aldoiu, care era adjunctul șefului ISU Bucureşti-Ilfov când s-a produs tragedia de la Colectiv: „Nu știu nimic de niciun filmuleț”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută

Close
Închide
  Close