Mergi direct la conținut »
Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost afectat de o pană de curent. "Consecinţe severe asupra traficului aerian"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost afectat de o pană de curent. "Consecinţe severe asupra traficului aerian"

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost afectat de o pană de curent. „Consecinţe severe asupra traficului aerian”

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost afectat de o pană de curent. Aeroportul Schiphol din Amsterdam Olanda, a fost închis temporar, în dimineaţa zilei de duminică, 28 aprilie, din cauza unei pene de curent, au anunţat autorităţile aeroportuare, precizând că incidentul va avea "consecinţe severe asupra traficului aerian în cursul zilei".

Iarna trecută, zborurile de pe Aeroportul Schiphol au fost anulate, din cauza vremii nefavorabile.

Tot anul trecut, în decembrie, Aeroportul din Amsterdam a fost evacuat, după ce poliția a împușcat un bărbat înarmat cu un cuțit.

Acum, traficul rutier şi feroviar spre aeroport a fost oprit în jurul orei locale 3.00 (ora României, 4.00) pentru pentru a asigura siguranţa călătorilor, au anunţat autorităţile aeroportuare, precizând că procedurile de check-in au devenit imposibil de efectuat, iar sălile de aşteptare ale aeroportului s-au umplut cu pasageri, potrivit Agerpres.

Traficul pe aeroport a fost redeschis în jurul orei locale 4.30 (ora României – 5.30), după ce ce au fost remediate defecţiunile, însă incidentul va va avea „consecinţe severe asupra traficului aerian în cursul zilei”, a declarat Jacob Bartels, purtătorul de cuvânt al aeroportului.

De asemenea, zborurile spre Amsterdam vor fi afectate, întrucât doar zece avioane pe oră aveau permisiunea de a ateriza la Schiphol, în cursul dimineţii de duminică, a adăugat Bartels, precizând că zborurile programate să decoleze au prioritate.CITEȘTE ȘI… VIDEO | Cum îşi menţine Denise Iacobescu, mama Antoniei, silueta perfectă. Apelează la antrenamentul inventat de un român 

Close
Închide
  Close