Mergi direct la conținut »
Zborurile de pe Aeroportul Schiphol au fost anulate, din cauza vremii. Și în alte țări sunt probleme
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Zborurile de pe Aeroportul Schiphol au fost anulate, din cauza vremii. Și în alte țări sunt probleme

Zborurile de pe Aeroportul Schiphol au fost anulate, din cauza vremii. Și în alte țări sunt probleme

Zborurile de pe Aeroportul Schiphol au fost anulate, din cauza vremii. Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, cel puţin 260, au fost anulate joi, 18 ianuarie, din cauza condiţiilor meteo, iar serviciul olandez feroviar a suspendat traficul feroviar ca urmare a unei furtuni puternice, potrivit Mediafax, care citează cotidianul The Independent.

„Din cauza condiţiilor nefavorabile de vreme, tot traficul aerian a fost suspendat momentan”, scrie pe pagina oficială de Twitter a aeroportului.

O cursă BlueAir care trebuia să plece la 8.35 de minute nu decolase până la 10:30. Sunt mai multe curse din Amsterdam spre București despre care nu se știe dacă vor fi sau nu reprogramate.

De altfel, în Europa, mai multe zboruri au fost anulate, iar unele curse au întârzieri, tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

De asemenea, gara principală din Haga a fost închisă din cauza îngrijorării că furtuna ar putea dărâma o parte a acoperişului de sticlă, precizează sursa citată.

Și în Marea Britanie traficul feroviar a fost afectat de vreme, după ce vântul a afectat liniile electrice care alimentau trenurile, iar câţiva copaci au căzut peste şine.

În Scoţia, autorităţile au avertizat oamenii să încerce să evite autostrăzile, din cauza ninsorii, iar în Belgia, traficul feroviar a fost, de asemenea, întrerupt.

În Germania, şcolile din majoritatea regiunilor au rămas închise din cauza unei furtuni care se aşteaptă să aducă ploi abundente şi zăpadă. Autorităţile au avertizat cetăţenii să nu îşi părăsească locuinţele.


CITEȘTE ȘI… România are prima femeie premier desemnat; Viorica Dăncilă își alege Cabinetul și merge în Parlament pentru votul de învestitură

VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa


 

Close
Închide
  Close