Mergi direct la conținut »
FOTO&VIDEO/ Haos la metrou, în Ajun de Moș Nicolae. Stația Piața Victoriei, blocată de numărul mare de călători
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

FOTO&VIDEO/ Haos la metrou, în Ajun de Moș Nicolae. Stația Piața Victoriei, blocată de numărul mare de călători

Blocaj, miercuri seară, în Ajun de Moș Nicolae, în stația de metrou Piața Victoriei, una dintre cele mai aglomerate la ore de vârf. Acest fenomen se întâmplă foarte des aici, stația fiind un nod important de legătură între Magistralele 1 și 2, la fel cum este și la Piața Unirii.

Aglomerația a apărut în jurul orei 18:00, o oră care este una foarte aglomerată, pentru traficul subteran sau de suprafață, dar pentru că mâine este Sfântul Nicolae, mulți oameni au ales să cumpere cadouri pe ultima sută de metri și de aceea s-a produs acest blocaj pe peroane.

Lumea s-a panicat și unele persoane chiar au început să țipe. Potrivit martorilor, practic, nu se mai putea traversa de la o magistrală de metrou la alta.

În astfel de situații, călătorilor li se recomandă să fie atenți, să nu se apropie fparte mult de marginea peronului sau să împingă alte personae, dacă nu se poate înainta.

Piața Victoriei este o stație importantă de metrou din București, mai ales că în zonă se află mai multe clădiri și sedii importante, printre care Guvernul României, BRD Tower, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Muzeul Țăranului Român și Muzeul Național de Geologie.


Citește și… Poveste impresionantă! Simona a primit un rinichi, apoi, un soț. Viața după transplantul renal pentru prima pacientă operată la Iași


 

Close
Închide
  Close