MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 12:12

Al patrulea sezon “Insula iubirii “ vine cu surprize. “Unul dintre noi chiar a avut succes”

Distribuie

Andy, una dintre cele mai cunoscute ispite, face noi dezvăluiri din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii’, care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 și online pe antenaplay.ro

Cu un fizic atletic și puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1. Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații.

Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturisește că este impresionat de cele trăite. ”Sezonul acesta lucrurile s-au schimbat puțin, unul dintre noi chiar a avut succes de mai multe ori, pe mai multe planuri. Va fi cel mai tare sezon de până acum, poveștile sunt noi și spectaculoase”, a dezvăluit Andy.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Citește și

Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase

 

Citește mai multe despre Insula iubirii, sezon și surprize pe Libertatea.

Comentarii