MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2014 08:04 , de Dana Aramă

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ELENA UDREA, prima REACȚIE după aflarea REZULTATELOR de la BEC!

Distribuie

Elena Udrea a transmis, pe pagina sa de pe un site de socilizare, un mesaj după aflarea rezultatelor parțiale de la alegerile 2014.
”54,66% – 45,33%!
Traian Băsescu termină mandatele câştigător. Antibăsismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat până în ultimul moment doar cu Preşedintele… Şi a pierdut.
Băsiştii, în turul doi, au votat toţi într-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus ştampila pe Iohannis. Acum, în România avem o realitate: ANTIPONTISMUL”, a scris Elena Udrea.
În turul doi al alegerilor prezidențiale 2014, ea a votat la Paris, unde a stat la o coadă imensă, alături de românii din străinătate care au ândurat vremea rea de aară pentru a-și exprima votul.
”Am reuşit în sfârşit să votez şi eu la Paris. A fost un vot anti-Ponta şi anti-PSD, aşa cum a fost, de altfel, şi bătălia mea de 10 ani.
Am tot respectul pentru oamenii alături de care am stat în ploaie, vânt şi frig timp de 8 ore pentru a putea să ne exprimăm dreptul fundamental de a alege. Toţi aceştia au votat şi ei împotriva lui Victor Ponta şi a PSD.
Au votat cu speranţa de mai bine. Îmi doresc din suflet ca, peste 5 ani, să nu îi găsesc blazaţi sau dezamăgiţi. Nu vreau să-i văd că vor vota şi atunci împotriva cuiva”, a spus Elena Udrea.
 

Citește mai multe despre Alegeri prezidențiale pe Libertatea.

Comentarii