Mergi direct la conținut »
Alegeri SUA | Ziarul The New York Times a anunțat că o susține pe Hillary Clinton
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Alegeri SUA | Ziarul The New York Times a anunțat că o susține pe Hillary Clinton

Alegeri SUA | Ziarul The New York Times a anunțat că o susține pe Hillary Clinton

The New York Times a anunţat sâmbătă că o susţine pe candidata democrată Hillary Clinton în alegerile prezidenţiale de la 8 noiembrie, pe care o consideră mai calificată decât adversarul ei republican Donald Trump să conducă Statele Unite şi să înfrunte provocările care-i aşteaptă, relatează Reuters.

Prestigioasa publicație a scris că Hillary Clinton este „una dintre personalităţile politice cele mai tenace din generaţia sa”.

„Angajamentul său de o viaţă în soluţionarea problemelor lumii reale o califică pe Hillary Clinton pentru această funcţie, iar ţara trebuie să o pună la conducere”, scrie ziarul despre fostul secretar de Stat.

Hillary Clinton îl va înfrunta pe Donald Trump luni seara în prima dintre cele trei dezbateri prezidenţiale, în contextul în care sondajele reflectă o erodare a avansului pe care l-a avut, iniţial important, asupra candidatului republicanilor.

„Doamna Clinton a arătat că este realistă şi crede că America nu poate să se ascundă pur şi simplu după oceane şi ziduri, ci trebuie să se angajeze, cu încredere, pe scena internaţională pentru a-i apăra interesele şi a fi credincioasă valorilor sale”, mai scrie The New York Times.

Foto: EPA/Arhivă

Close
Închide
  Close