MENIU CAUTĂ
25 Apr. 2018 14:57 , de Remus Vlad

Alexander Adamescu a depus apel la decizia de extrădare din Marea Britanie, în penultima zi în care avea dreptul

Distribuie

Alexander Adamescu a depus apel la decizia de extrădare din Marea Britanie, în penultima zi în care avea dreptul. Extrădarea lui Adamescu a fost decisă de un judecător de la Westminster Court of London, în 13 aprilie, când a avut loc o nouă înfățișare în cazul său, au declarat surse judiciare, pentru Libertatea.

Decizia din 13 aprilie venea după ce, în urmă cu un an, extrădarea lui Alexander Adamescu a fost suspendată tot de o instanță londoneză.

Fiul lui Dan Adamescu a avut șapte zile la dispoziție pentru a face apel, termen care expira pe 26 aprilie. În urma deciziei sale, cazul se mută la instanță superioară, dar nu s-a fixat încă termenul.

Decizia de extrădare va fi pusă însă în mișcare, pentru că este cu titlu executoriu. Astfel, procedurile de extrădare se vor finaliza în 17 zile, începând din 13 aprilie.

Taxe de judecată este de 31 000 lire sterline, iar termenul de plată este de șapte zile.

Mai mult, se menține starea de reținere, pentru că Alexander Adamescu a fost arestat preventiv în Anglia, pentru folosirea unor acte false în instanță.

Iată și prima reacție a lui Alexander Adamescu, după ce a fost arestat în Marea Britanie: „Nu am falsificat acte în instanţă”.

Dar și ce spune ANP despre falsul lui Adamescu: Nu asumăm în forma și conținutul prezentate autorităților britanice documentul lui Adamescu.CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV. Iohannis s-a deplasat cu bicicleta la serviciu, de la reședința oficială la Cotroceni / FOTO&VIDEOCitește mai multe despre alexander adamescu, dan adamescu, apel și extrădare pe Libertatea.

Comentarii