MENIU CAUTĂ
13 Apr. 2018 13:58

Alexander Adamescu Jr. poate fi extrădat din Marea Britanie. Procedurile se vor finaliza în 17 zile

Distribuie

Alexander Adamescu Jr. poate fi extrădat din Marea Britanie. Asta a decis un judecător de la Westminster Court of London, vineri, 13 aprilie, când a avut loc o nouă înfățișare în cazul Alexander Adamescu Jr, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Decizia vine după ce , în aprilie 2017, extrădarea lui Alexander Adamescu a fost suspendată tot de o instanță londoneză.

Fiul lui Dan Adamescu are drept la apel, situație în care cazul se mută la Instanță Superioară, insă decizia va fi pusă în mișcare pentru că este cu titlu executoriu. Astfel, procedurile de extrădare, care se vor finaliza în 17 zile, începând de astăzi.

Taxe de judecată este de 31 000 lire sterline, iar termenul de plată este de șapte zile.

Mai mult, se menține starea de reținere, pentru că Alexander Adamescu a fost arestat preventiv în Anglia, pentru folosirea unor acte false în instanță.

Iată și prima reacție a lui Alexander Adamescu, după ce a fost arestat în Marea Britanie: „Nu am falsificat acte în instanţă'.

Dar și ce spune ANP despre falsul lui Adamescu: Nu asumăm în forma și conținutul prezentate autorităților britanice documentul lui Adamescu.



CITEȘTE ȘI… Euronews:Tudorel Toader vrea să aducă în țară deținuții români închiși în Elveția. „Să nu mai spună că erau în vacanță'



 

Comentarii