Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Aproape 200 de oameni, la protestul organizat de Cumpănașu în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani

UPDATE | Aproape 200 de oameni, la protestul organizat de Cumpănașu în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani

Circa 200 de oameni s-au adunat în fața Ministerului de Interne pentru un miting organizat în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani. La protest a participat și Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal, cel care a și anunțat evenimentul.

De Maria Andrieș,

Protestul a început la ora 18:00, în fața clădirii Ministerului de Interne. Participanții au ținut în mână portrete ale Alexandrei și ale celeilalte fete dispărute la Caracal, Luiza Melencu, precum și foi de hârtie cu diverse mesaje, precum ”Vrem adevărul”, ”Alexandra și Luiza, România vă caută”.

S-a scandat ”Alexandra, Alexandra” și ”Cumpănașu, Cumpănașu”.

Alexandru Cumpănașu a profitat de ocazie și a strâns semnături de susținere a candidaturii sale la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Protestul din fața MAI a fost anunțat de către Alexandru Cumpănașu pe o rețea de socializare.

„Alexandra împlinește duminică 16 ani!! Curajul ei trebuie să ne unească și să ne adune Duminică la oră 18:00 în fața Ministerului de Interne pentru luptă pentru DREPTUL LA VIAȚĂ al copiilor noștri, părinților, iubitelor, oricărui om. Este momentul să le spunem STOP celor care nu ne protejează familiile! Va așteptăm cu copii, bunicii, întreagă familie. Fără slogane politice, pașnic dar CLAR că nu mai acceptăm indolentă autoritatilot. Alexandra trebuie să știe că o iubim și suntem alături de ea”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Close
Închide
  Close