Am aflat cat castiga sotiile primarilorV-ati intrebat vreodata cat castiga femeile din spatele primarilor care ne pastoresc? Noi am fost curiosi sa aflam acest lucru si am avut surpriza sa descoperim ca, in unele cazuri, sotiile edililor Capitalei au venituri mult mai mari decat sotii sau iubitii lor. In aceasta situatie se afla atat Miorita Videanu, nevasta edilului sef al Bucurestiului, cat si Carmen Negoita, partenera de viata a primarului sectorului 3. Si iubita lui Adrian Inimaroiu, primarul de la sectorul 4, face mai multi bani decat edilul. Desi putem doar sa banuim, in familia ‘sefului’ de la sectorul 6, tot femeia este cea care aduce bani in casa. La polul opus se afla insa sotia lui Vanghelie, Charlotte, care este casnica.


Sectorul 4 – Adriana Petrescu, 10.000 lei/luna


Am aflat cat castiga sotiile primarilorPrimarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, nu este casatorit, insa are de 11  ani o logodnica, Adriana Petrescu (30 de ani), de profesie medic stomatolog. Adriana are o groaza de pasiuni comune cu primarul Inimaroiu, printre care plimbarile in Delta si pescuitul, schiul, muzica si cititul.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorEa si-a deschis un cabinet stomatologic particular, din care castiga anual circa 120.000 lei, adica 10.000 lei/ luna, aproape dublu fata de iubitul ei, edilul de la sectorul 4, care ia lunar 5.000 de lei.


Sectorul 5 – Charlotte Vanghelie este casnica


Am aflat cat castiga sotiile primarilorDespre sotia primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, nu se pot spune foarte multe. Ea apare in compania edilului mai ales la Revelioanele organizate  de acesta la Romexpo.

Am aflat cat castiga sotiile primarilorCharlotte Vanghelie e casnica, dar nu are grija zilei de maine deoarece sotul ei castiga anual peste 43.500 de lei, iar averea acestuia nu este nici ea de neglijat, chiar daca in ultimul an s-a mai redus.


Sectorul 1 – Alexandra Chiliman, 2.800 lei/luna


Am aflat cat castiga sotiile primarilorConsoarta primarului de la sectorul 1, Alexandra Chiliman-Juvara, e de profesie arhitect peisagist si lucreaza la Institutul Carpati Bucuresti, dupa cum reiese chiar din declaratia de avere a sotului ei.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorPe langa salariu, Alexandra Chiliman mai primeste o pensie si are venituri si din activitati independente. Ea a castigat anul trecut aproape 34.000 de lei, adica circa 2.800 de lei pe luna. Sotul ei, edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, castiga lunar, conform declaratiei de avere pe care acesta a  depus-o, peste 5.300 de lei.


Sectorul 2 – Veronica Ontanu, 600 de lei/luna


Am aflat cat castiga sotiile primarilorVeronicai Ontanu, sotia primarului de la sectorul 2, Neculai Ontanu, nu-i plac aparitiile in presa, ea fiind o prezenta discreta si la evenimente.

Am aflat cat castiga sotiile primarilorDin declaratia de avere a sotului ei, am aflat ca ea castiga aproape 600 de lei lunar, fiind salariata la Cooperativa de Arta si Precizie, iar edilul sectorului 2 are un salariu de aproape 5.000 de lei lunar.


Sectorul 3 – Carmen Negoita are un salariu de 25.000 lei/luna


Am aflat cat castiga sotiile primarilorEconomista Eugenia Carmen Negoita, sotia primarului de la sectorul 3, castiga bani grei din functia de vicepresedinte al Comisiei Nationale de Valori Mobiliare (CNVM). Acest lucru reiese si din declaratia de avere a primarului Liviu Negoita, dar si de pe site-ul CNVM.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorIn 2007, Carmen Negoita a avut un salariu de peste 250.000 de lei de la CNVM. Pe  langa acesti bani a mai dobandit 47.000 de lei din inchirierea unui apartament din Capitala.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorToate acestea arata ca sotia edilului a adus anul trecut peste 300.000 de lei in casa, adica 25.000 de lei/ luna, spre deosebire de Liviu Negoita, care face doar 5.500 de lei lunar.


Primaria Capitalei – Miorita Videanu, 70.000 lei/luna


Am aflat cat castiga sotiile primarilorPrimarul general Adriean Videanu a lasat blocurile de marmura, adica afacerea familiei, pe umerii sotiei sale, Miorita Videanu. Aceasta are un venit frumos, dupa cum reiese din declaratia de avere pe anul 2006 a sotului.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorCa presedinte in Consiliul de Administratie la Marmosim si ca director general la Titan Mar, ea castiga aproape 70.000 de lei/an.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorLa acestea se adauga peste 760.000 de lei/an din dividende de la Titan Mar si peste 6.500 de lei/an din cedare de folosinta bunuri, ceea ce inseamna un venit cumulat de peste 840.000 de lei/an, adica 70.000 de lei/ luna, spre deosebire de sotul ei care castiga doar 6.250 de lei lunar. Dar cum datele sunt din 2006, mai mult ca sigur castigurile Mioritei Videanu s-au mai rotunjit.


Sectorul 6 – Aureliana Poteras refuza sa-si declare venitul


Am aflat cat castiga sotiile primarilorAurelianei Poteras, sotia primarului sectorului 6,  ii place discretia, ea neaparand pe la actiunile sotului ei facute cu primaria. Aureliana isi pastreaza anonimatul chiar si in declaratia de avere a primarului, unde nu exista nici o informatie despre afacerile pe care le are.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorLibertatea a aflat insa ca doamna Poteras este asociata la sase firme din domenii diverse, precum prelucrarea carnii, a deseurilor nemetalice si alimentare si constructii.


Am aflat cat castiga sotiile primarilorDesi nu a vrut sa ne spuna, mai mult ca sigur sotia edilului de la sectorul 6 aduce bani frumosi in casa. Sotul ei insa a castigat 43.566 de lei tot anul trecut.

„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
PARTENERI - GSP.RO
„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
Ce a făcut Emi Pian FIX înainte să moară. S-a aflat acum. Ce veste șocantă
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce a făcut Emi Pian FIX înainte să moară. S-a aflat acum. Ce veste șocantă
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
HOROSCOP
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
RECOMANDĂRI