De Sorin Golea,

4.000 de militanţi ISIS printre refugiaţi?

Presa britanică susţine că pe teritoriul Europei ar fi pătruns deja 4.000 de terorişti din gruparea Stat Islamic, aceştia fiind gata să lanseze un atac. Un jihadist din ISIS le-ar fi mărturisit ziariştilor de la Sunday Express că aceştia se alătură fluxului de refugiaţi în porturile turceşti Izmir şi Mersin, de unde ajung pe coastele Italiei, pe Marea Mediterană, apoi se îndreaptă către alte ţări europene, unde aşteaptă ordinul de a lansa atentate. Informaţiile ar fi fost confirmate şi de călăuzele din Turcia.

Angelina Jolie cere măsuri anti-ISIS


Direct de la Hollywood, actriţa Angelina Jolie (foto) a aterizat în faţa politicienilor britanici, cărora le-a cerut să intervină rapid pentru a stopa violenţele comise de ISIS. Artista considera ca islamiştii folosesc violul ca unealta de tortură şi a povestit emoţionată despre dramele fetiţelor abuzate pe care le-a întâlnit în zonele de conflict.
“Cel mai agresiv grup terorist care există în acest moment în lume ştie ceea ce şi noi cunoaştem – faptul ca violul este o armă foarte eficientă şi o folosesc cu precădere pentru a instaura teroarea şi pentru a distruge familii şi comunităţi, pentru a dezumaniza. Este absolut necesar sa avem o reacţie imediată şi foarte, foarte puternică asupra acestui grup”, crede Jolie.

Traficanţi de sirieni şi de irakieni trimişi în judecată de DIICOT

Procurorii de la “Crimă Organizată” au reuşit să destructureze o reţea de traficanţi de migranţi, care în prima jumătate a anului a reuşit să transporte din Turcia, prin România, peste 150 de sirieni şi irakieni.
Conform anchetatorilor, gruparea din care făceau parte români şi turci preluau transfugii din Turcia, îi îmbarcau la bordul unor camioane cu marfă şi îi duceau dincolo de graniţa româno-ungară. De aici, aceştia plecau pe cont propriu în ţări precum Austria, Germania, Franţa, Italia, Norvegia, Finlanda sau Suedia.
Pentru serviciile lor, traficanţii cereau şi primeau în jur de 5.000 de euro de la fiecare persoană care tranzita teritoriul ţării noastre. Acum însă, au fost trimişi în judecată şi riscă ani grei de închisoare. (Dan Băcan)

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase