Mergi direct la conținut »
Amenințare cu bombă la sediul CNN! Un prezentator a anunțat ce se întâmplă, pentru că a fost evacuat din timpul emisiunii sale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Amenințare cu bombă la sediul CNN! Un prezentator a anunțat ce se întâmplă, pentru că a fost evacuat din timpul emisiunii sale

Amenințare cu bombă la sediul CNN! Un prezentator a anunțat ce se întâmplă, pentru că a fost evacuat din timpul emisiunii sale

Clădirea unde se află și birourile televiziunii CNN - Time Warner, din New York - , a fost evacuată în această noapte, la ora 5.30 (ora României), în urma unei amenințări cu bombă. 

Ameninţarea a fost făcută prin telefon, un apel anunţând că în clădire sunt cinci bombe, a anunțat observator.tv. Anunţul a fost făcut de prezentatorul Don Lemon, pe Twitter. Acesta era în direct, dar show-ul său a fost oprit pentru a se evacua clădirea.

 

În urmă cu două luni le-au trimis bombe artizanale

Mai multe alarme de incendiu s-au declanşat la ora 5:30 şi au anunţat evacuarea birourilor. Poliția din New York se află la fața locului, iar traficul din zonă a fost restricţionat.

Autorităţiile au transmis că toţi oamenii aflaţi în clădire la momentul primirii apelului sunt în siguranţă.

În urmă cu două luni, mai multe bombe artizanale au fost trimise la postul de televiziune CNN, cât și mai multor lider politici americani, printre care fostul președinte Barak Obama sau familia Clinton, potrivit express.co.uk.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Close
Închide
  Close