Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan, declarații emoționante de la parastasul mamei sale. „Îmi lipsesc telefoanele la 6 dimineața”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anamaria Prodan, declarații emoționante de la parastasul mamei sale. „Îmi lipsesc telefoanele la 6 dimineața”

Anamaria Prodan, declarații emoționante de la parastasul mamei sale. „Îmi lipsesc telefoanele la 6 dimineața”

Anamaria Prodan a organizat sâmbătă, 6 aprilie, parastasul de un an al mamei sale, Ionela Prodan. Impresara a făcut declarații emoționante despre cea care i-a dat viață și a recunoscut că îi lipsește foarte mult, atât ei, cât și copiilor săi.

De Livia Lixandru,

„Îmi pare rău că nu am reușit să o termin la timp, să o citească și ea. (cartea, n.r.) A citit prefața și a plâns foarte tare. Pentru mine, ea nu a murit și nu o să moară niciodată.  Îmi lipsesc telefoanele la 6 dimineața, când se trezea și mă suna și mă întreba ce fac, le lipsește și copiilor, aia e…Gătea ea, nu era o bucătăreasă bună, deloc, dar noi o lăudam mereu, ne strângeam la ea acasă.  Ne lipsesc toate…știu că este bine și că de acolo de unde e, ne veghează mereu”,  a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Ionela Prodan a murit în luna aprilie a anului trecut, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital


Citește și:

Analiză obiectivă a site-ului Dela0.ro în cazul procurorului Augustin Lazăr. Jurnalista Diana Oncioiu a mers la Aiud pentru a vorbi cu membri ai comisiei de liberări și a contactat alți disidenți închiși în penitenciarul din Alba

Close
Închide
  Close