De Cristian Anton,

UPDATE 14.10: La câteva ore după ce poliția a ajuns la locuința din Iași a lui Ștefan Manolache, de unde Andreea Antonescu ar fi sunat că este sechestrată, artista a venit cu noi declarații pentru a lămuri situația.

Andreea Antonescu a sunat la 112 în noaptea de miercuri spre joi și a anunțat că este ținută cu forța într-un apartament din complexul rezidențial Exclusive Residence din Copou.

Polițiștii au ajuns imediat la apartamentul indicat, unde au găsit-o pe Andreea Antonescu alături de iubitul ei, Ștefan Manolache. Cei doi păreau în stare de ebrietate și au negat că ar fi fost vreun scandal între ei.

Incidentul a fost confirmat și de poliția ieșeană.

Amendată cu 4.000 de lei

“Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008.

Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgență.

Citeşte şi:

Nepotul secretarului general PSD, Paul Stănescu, e acuzat că mușamalizează deversările ilegale de la ferma de porci a tatălui său, exact lângă puțurile de apă ale Slatinei

Clanurile care și-au tăiat picioarele se amenință reciproc: „Nu mai stăm la discuție, trebuie să omorâm! Altfel, ne omoară ei!”

Viața fără supermarket: o româncă și un spaniol emigrat în România îi învață pe oameni ce plante sălbatice să culeagă ca să se hrănească: „Pădurea e casa noastră, nu orașul”

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur