Mergi direct la conținut »
Andreea Cosma a fost chemată în audienţă de ministrul de Interne. „În calitate de demnitar al statului român, am cerut ajutor”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Andreea Cosma a fost chemată în audienţă de ministrul de Interne. „În calitate de demnitar al statului român, am cerut ajutor”

Andreea Cosma a fost chemată în audienţă de ministrul de Interne. „În calitate de demnitar al statului român, am cerut ajutor”

Andreea Cosma a fost chemată în audienţă de ministrul de Interne, Carmen Dan. Sora lui Vlad Cosma a declarat că a făcut un apel public către ministrul Carmen Dan, susținând că a primit mesaje de amenințare. 

„Am fost chemată astăzi la ora 10.00 de către doamna ministru Carmen Dan. Ieri am făcut un apel public către doamna ministru pentru că am primit mesaje de ameninţare. În calitate de demnitar al statului român, am cerut ajutor. Doamna ministru a reacţionat prompt şi m-a îndrumat către IGPR, unde să fac o plângere. Astăzi am să depun plângerea la IGPR, care e competentă să facă cercetări”, a declarat Andreea Cosma la România TV.

Andreea Cosma a declarat, luni seară, la Antena 3, că a primit mai multe mesaje de amenințare pe telefonul personal.

Luni, judecătorii ICCJ l-au audiat pe Mircea Cosma, fostul șef al Consiliului Județean (CJ) Prahova, și au ascultat pledoariile finale în dosarul în care Cosma senior dar și fiul acestuia, Vlad, au fost condamnați de prima instanță de judecată la opt, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare. În sala de judecată, Andreea Cosma a izbucnit în lacrimi când și-a văzut tatăl la pupitrul inculpaților.

În ultimele luni, Andreea Cosma a făcut o serie de acuzații la adresa procurorului Mircea Negulescu. Aceasta a povestit, printre altele, despre o presupusă întâlnire cu Negulescu în cimitir, în care acesta i-a spus că vrea “să paradească pe toată lumea”.


VIDEO/Povestea ”Împărătesei românilor”. De ce a dat-o jos Ceaușescu pe Regina Maria de pe Arcul de Triumf

Close
Închide
  Close