MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

Andreea de la Amadeus încă o visează pe mătușa ei ucisă. Mihaela Runceanu a fost cea care i-a cerut să nu renunțe la vioară!

Distribuie

Andreea Runceanu, componentă a trupei Amadeus, era destul de mică atunci când mătușa ei, îndrăgita cântăreață Mihaela Runceanu, a fost ucisă cu bestialitate. Cu doar câteva săptămâni înainte de dispariție, îi promisese însă că va deveni artistă. Acum, spune că Mihaela îi apare în vis și îi transmite că e bucuroasă că i-a îndeplinit dorința.

Deși au trecut aproape 30 de ani de când Mihaela Runceanu a fost ucisă, Andreea Runceanu încă o visează. Mai rar acum, dar nu de puține ori. Iar de fiecare dată, regretata artistă îi dă de înțeles că este mândră că i-a îndeplinit dorința.

Cu puțin timp înainte să moară, mătușa ei i-a cerut Andreei, care pe atunci avea doar 9 ani, să nu renunțe niciodată să cânte la vioară. Andreea nu doar că a făcut acest lucru, dar în prezent, trupa din care face parte este invitată să concerteze nu doar în țară, la evenimente selecte, ci și peste hotare. Ea crede chiar regretata artistă o veghează și o ajută din ceruri.

Ca și Mihaela Runceanu, Andreea a învățat să cânte de la bunici. La ani distanță, ambele și-au petrecut copilăria în casa acestora, pe Valea Buzăului. Mama Andreei, Georgeta, care este profesoară de vioară, a fost una dintre cele mai bune prietene ale Mihaelei Runceanu. Grație regretatei artiste, ea l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, mai precis, pe unchiul cântăreței, tatăl Andreei și tatăl Mihaelei Runceanu fiind frați.

A locuit 4 ani în casa Mihaelei

Andreea Runceanu și fratele său, Xenti, și el artist, au locuit timp de 4 ani în casa în care a fost ucisă Mihaela Runceanu. Cei doi au stat acolo fără teamă. Asta fiindcă tot timpul aveau senzația că Mihaela le este aproape și îi îndrumă. După ce s-au mutat, garsoniera a fost scoasă la vânzar. Dar mulți ani posibilii cumpărători se evaporau când aflau că în respectiva locuință fusese ucisă interpreta…

CITEȘTE ȘI:

OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine

 

Citește mai multe despre Andreea Runceanu pe Libertatea.

Comentarii