Mergi direct la conținut »
Angajat al telecabinei Bâlea, surprins de o avalanşă. Salvamontiştii au intervenit imediat
Ştiri Libertatea > Ştiri

Angajat al telecabinei Bâlea, surprins de o avalanşă. Salvamontiştii au intervenit imediat

Un angajat al telecabinei Bâlea a fost surprins de o avalanşă în seara zilei de joi, 20 decembrie, în timp ce încerca să coboare pe jos. O echipă de salvamontişti a ajuns  imediat la fața locului și au recuperat victima, care este epuizată, dar în stare stabilă.

Bărbatul va fi dus în condiţii de siguranţă la Bâlea Cascadă, apoi va fi transportat la spital, pentru analize și îngrijiri medicale.

„Patrula Salvamont din Bâlea intervine pentru salvarea unui angajat de la telecabina Bâlea care încercat să coboare pe jos pe valea Bâlii. În urma efortului depus, acesta a solicitat ajutorul salvamontiştilor întrucât este epuizat. Salvamontiştii au ajuns la victimă, care este epuizată dar stabilă. Acesta a fost surprins de o avalanşă. Colegii mei îl vor coborî la Bâlea Cascadă în condiţii de maximă siguranţă”, a spus şeful Salvamont Sibiu, Adrian David, citat de Agerpres.

Recent, a avut loc o avalanșă puternică la Bâlea Lac. Atunci, căsuțele comercianților au fost distruse. (FOTO)


Citește și… Multe, dar scurte! România are 166 de kilometri de pârtii de schi. De Sărbători se deschide una dintre cele mai lungi, în inima Bucovinei


 

Close
Închide
  Close