MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 12:07

Angajații de la morgă au tăiat bucăți dintr-un cadavru. Ce părți au luat și ce au făcut cu ele

Distribuie

Un caz șocant a fost descoperit la o morgă. Angajații au tăiat bucăți dintr-un cadavru. Când familia s-a dus să ridice cadavrul, cei de la morgă le-au dat alt corp neînsuflețit.

Totul s-a întâmplat în Nigeria, unde nu este o noutate că pentru diverse ritualuri de „îmbogățire” sau de „sănătate”, cei care fac astfel de lucruri le solicită „clienților” să aducă diverse bucăți umane. Nu cu mult timp în urmă, o femeie a fost ucisă, iar bucăți din ea au fost vândute pentru astfel de ritualuri. La fel s-a întâmplat și acum, a anunțat pulse.ng.

Tot în Nigeria, doi bărbați au fost prinși plimbându-se pe stradă cu o pungă în care avea capul unui copil, ucis în același scop.

I-au tăiat pumnii și i-au scos inima

Micheal Olusegun (65 de ani), Oluseyi Olamade (41 de ani) și Adetunji Aliyu (45 de ani), toți angajați la morga din „St. Raphael Divine Mercy Hospital” din Ijede, statul Lagos, din Nigeria. 

Ei sunt principalii suspecți în mutilarea cadavrului lui Mary Ehinlaiye, în vârstă de 51 de ani. Când fratele lui Mary s-a dus să ridice coșciugul cu trupul surorii lui, cei de la morgă i-au dat un sicriu cu alt corp, sperând că acesta nu va cerceta „conținutul”.

Anthony Lawani a cercetat coșciugul și a descoperit că nu era sora lui acolo. S-au făcut cercetări și s-a descoperit că sora lui fusese dată altei familii, care o îngropase deja.

Când, în sfârșit, a primit coșciugul cu trupul surorii sale, Anthony Lawani a mai avut un șoc: sora lui nu mai avea pumnii, iar inima îi fusese scoasă din piept!

Cazul a ajuns în instanță. Cei trei bărbați nu au recunoscut că ar fi ciopârțit corpul femeii.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Citește mai multe despre morga și nigeria pe Libertatea.

Comentarii