Mergi direct la conținut »
ANM a emis noi alerte cod portocaliu cu efect imediat. Furtuni puternice lovesc două judeţe
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ANM a emis noi alerte cod portocaliu cu efect imediat. Furtuni puternice lovesc două judeţe

ANM a emis noi alerte cod portocaliu cu efect imediat. Furtuni puternice lovesc două judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi alerte meteo cod portocaliu de furtuni puternice, în următoarea oră, pentru două județe.

Potrivit meteorologilor ANM,  va fi cod portocaliu ploi torenţiale şi, grindină şi vijelii în mai multe localităţi din judeţele Cluj (Gilău, Florești, Săvădisla) şi Timiş (Lugoj, Coșteiu, Gavojdia, Bethausen, Victor Vlad Delamarina, Traian Vuia, Criciova, Bârna, Știuca).

În aceste zone vor fi ploi torenţiale care vor depăşi 35 … 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie. De asemenea, meteorologii avertizează că sistemul convectiv se află în deplasare pe direcția sud-vest nord-est a ţării.

De asemenea, ANM a emis o atenționare de cod galben de ploi și vijelii, care intră în vigoare astăzi la 14.00. Atenționarea este valabilă până pe 27 august, la ora 23.00.

Citește și

John McCain a murit. Cine a fost senatorul de Arizona – de la prizonier în Vietnam, la candidat la alegerile prezidențiale

Close
Închide
  Close