„Povestea de viață a lui Pablo Picasso mă fascinează de foarte mult timp și am atât de mult respect pentru acest om, care, în plus, este originar din locul meu de naștere, Málaga. Sunt încântat să lucrez cu National Geographic, Brian, Ron, Ken și restul echipei Geniul pentru a transmite povestea adevărată a unuia dintre cei mai inovatori pictori ai lumii”, a declarat Antonio Banderas, care a suferit recent un infarct.

Într-un scurt interviu, acordat la Festivalul de Film de la Deauville, un eveniment organizat în nord-vestul Franțeo, Banderas a vorbit și despre perioada filmărilor.

„Este un angajament foarte mare pentru mine. Vom filma de la începutul lunii noiembrie până la sfârșitul lui martie. Primele episoade ar trebui să fie difuzate în aprilie sau în mai” pe posturile americane, a precizat actorul spaniol, care a devenit celebru după colaborările cu regizorul Pedro Almodovar, înainte de a-și construi o carieră de succes la Hollywood cu filme precum „Evita” și „Masca lui Zorro”.

Primul sezon al serialului Geniul a fost dedicat vieții lui Albert Einstein, care a fost interpretat de Geoffrey Rush, cunoscut pentru rolurile din The Kings Speech, Pirates of the Caribbean. De altfel, serialul a primit zece nominalizări la premiile Emmy, printre care și la categoriile „cel mai bun serial de televiziune”, „cel mai bun actor principal într-un serial sau film”, „cel mai bun regizor într-un serial de televiziune”.

În plus, serialul care a fost difuzat de National Geographic a marcat și cea mai bună lansare a postului de televiziune, fiind urmărit de 45 de milioane de telespectatori.


Citește și: EXCLUSIV | Români în calea uraganului Irma. Cum s-au pregătit pentru fenomenul extrem


Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă