MENIU CAUTĂ

Apartamente ieftine de vânzare în Cluj-Napoca. Unde găsești cele mai bune prețuri

Distribuie

Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au înregistrat creșteri semnificative în ultima perioadă acestea ajungând să concureze cu cele din Capitală.

Astfel, prețul mediu solicitat de proprietari pentru apartamentele scoase la vânzare pe piața locală s-a majorat cu aproape 17% în ultimele 12 luni și cu aproape 45% în ultimii trei ani, potrivit unui nou raport AnalizeImobiliare.ro.

La ora actuală, poți cumpăra o locuință în acest oraș cu un preț mediu de 1.410 euro/mp util. Așa cum era de așteptat cele mai scumpe zone rămân în continuare cea centrală și cea ultracentrală unde trebuie să scoți din buzunar și 1.640 de euro/mp dacă vrei să îți cumperi un apartament. Un alt cartier scump din Cluj-Napoca este și Plopilor unde metrul pătrat se vinde cu 1.520 de euro.

Cartierele unde găsești apartamente ieftine de vânzare în Cluj-Napoca

În ciuda creșterilor de prețuri consemnate pe piața locală din Cluj-Napoca, există încă zone mai accesibile pentru cei care vor să își achiziționeze o locuință. Cele mai bune oferte sunt disponibile în zona Florești.

  1. Florești – 790 euro/mp
  2. Baciu – 950 euro/mp
  3. Someșeni – 1.070 euro/mp
  4. Iris – 1.200 euro/mp
  5. Gruia, Dâmbul Rotund, Gara, Bulgaria – 1.300 de euro/mp

Au existat și cartiere cu creșteri mici de prețuri în ultimele 3 luni, respectiv Baciu, Iris, Plopilor, Grigorescu, Gheorgheni și Andrei Mureșanu.

Topul apartamentelor ieftine de vânzare în Cluj-Napoca

1. Cea mai ieftină garsonieră din Cluj-Napoca – 17.500 de euro

Cea mai ieftină garsonieră din Cluj-Napoca se vinde cu 17.500 de euro și se află într-un bloc vechi din zona Iris. Aceasta are o suprafață utilă de 11 mp și poate fi achiziționată complet mobilată și utilată,potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro. Vezi AICI mai multe detalii

2. Apartament cu 2 camere ieftin de vânzare în Cluj-Napoca – 30.900 euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere pe care îl poți cumpăra, la ora actuală, în Cluj-Napoca se vinde la prețul de 30.900 de euro. Acesta se află într-un bloc nou poziționat semicentral, lângă stația de autobuz Răsăritului, are o suprafață utilă de 45 de mp și este semifinisat. Vezi AICI anunțul de vânzare 

3. Apartament cu 3 camere ieftin de vânzare în Cluj-Napoca – 45.153 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere de vânzare în acest oraș se află în zona Baciu și costă puțin peste 45.000 de euro. Acesta este amplasat într-un bloc pentru care lucrările de construcție au fost finalizate anul trecut și este dotat cu centrală proprie. Poți cumpăra și un loc în parcarea subterană a imobilului pentru un cost suplimentar de 5.000 de euro. Detalii despre aceast apartament AICI

Citește mai multe despre apartamente, cluj și Cluj Napoca pe Libertatea.

Comentarii