MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2017 17:31

Surpriză în Capitală. Prețurile acestor apartamente au scăzut în luna noiembrie

Distribuie

Locuințele din București au devenit tot mai scumpe în ultimului an. Cu toate acestea, în luna noiembrie s-au înregistrat mai multe scăderi pe piața imobiliară locală, cea mai semnificativă fiind observată în cazul apartamentelor noi cu 3 camere.

Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, calculat în funcție de anunțurile publicate de către proprietari și de către agențiile imobiliare pe această platformă, apartamentele cu 3 camere aflate în blocuri noi s-au ieftinit.

O astfel de locuință poate fi cumpărată acum la un preț mediu pe mp cu 51 de euro mai mic față de luna octombrie a acestui an, deci cu 1.369 de euro/mp.

În cazul apartamentelor cu 3 camere aflate în blocuri vechi din București, prețurile au rămas în continuare mai mici față de cele aflate în clădiri noi, deși au crescut în aceeași perioadă. Prețul mediu de vânzare a crescut cu 39 de euro/mp în luna noiembrie ajungând, în medie, la 1.192 de euro/mp.

La nivelul pieței locale, prețul mediu de vânzare al apartamentelor noi a scăzut cu 21 de euro/mp pe parcursul lunii trecute, ajungând la 1.316 euro/mp, în timp ce prețul mediu solicitat de proprietari pentru apartamentele vechi a crescut cu 12 euro/mp ajungând la 1.208 euro/mp.

Cum arată apartamentul cu 3 camere din București care se vinde la preț de garsonieră

Cele mai ieftine apartamente cu 3 camere de vânzare în București se află în Fererentari și Pantelimon. Cel mai ieftin apartament cu 3 camere din Capitală costă 27.000 de euro și are o suprafață utilă de 40 de mp.

Apartament cu 3 camere de vânzare în Ferentari

Acesta se află într-un bloc cu 4 etaje din Ferentari poziționat în imediata vecinătate a stației RATB Vadul Nou.

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere din București

Vezi AICI MAI MULTE IMAGINI cu cel mai ieftin apartament cu 3 camere din București

Locuința din Pantelimon se vinde cu un preț cu 1.000 de euro mai mare și se află în zona Baicului. Aceasta se află tot într-un bloc cu 4 etaje, dar nu este branșată la rețeaua de gaze. Vezi AICI anunțul de vânzare 

Cum arată apartamentele cu 3 camere pe care plătești peste 1 milion de euro

La polul opus se află două apartamente din Primăverii și Floreasca. Primul, aflat în Primăverii, una dintre cele mai exclusiviste zone din Capitală, ocupă ultimele două etaje ale unui bloc nou și are o suprafață utilă de 251 de mp.

Galerie foto AICI – cum arată apartamentul de 1,3 milioane de euro

Locuința, care costă 1,3 milioane de euro, este dotată cu centrală proprie, iar încălzirea sa se face prin pardoseală.

Apartamentul cu 3 camere din Floreasca se vinde cu 1,2 milioane de euro, preț care nu include TVA, și este, de fapt un penthouse cu priveliște prea lac și parc.

Acesta are o suprafață utilă de 221 de mp și se află într-un imobil construit în 2009, parte a unui ansamblu rezidențial. Vezi AICI anunțul de vânzare 

Citește mai multe despre apartament pe Libertatea.

Comentarii