Mergi direct la conținut »
Apel disperat pentru Leo Iorga de la Compact. Cancerul a recidivat și are nevoie urgentă de ajutor
Ştiri Libertatea > Ştiri > Apel disperat pentru Leo Iorga de la Compact. Cancerul a recidivat și are nevoie urgentă de ajutor

Apel disperat pentru Leo Iorga de la Compact. Cancerul a recidivat și are nevoie urgentă de ajutor

Clipe grele pentru unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Leo Iorga are nevoie urgentă de o intervenție specială, după ce cancerul, descoperit în 2011, a recidivat. Familia acestuia a postat un mesaj dureros pe contul de socializare.

„Terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție speciala Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg.

Noi, familia, îl știm pe Leo Iorga – omul. E un soț, un tata și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.
Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat in sufletele iubitorilor de gen-“ După ani și ani”, „Singur în noapte”, „Să te gândești la mine”, „Trenul pierdut”, „Cine ești tu oare etc .

Contăm pe voi, cei care îl iubiți, să fiți alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operație. Vă mulțumim că i-ați fost alaturi pana acum și simte că-i sunteți alături în continuare.Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiți binecuvantati”, a scris familia lui Leo pe Facebook. Leo și Paula Iorga au împreună doi băieți: Edy, de 30 de ani și Paul, de 22 de ani.

Donațiile se pot face și în conturile deschise pe numele lui Leo, la BCR:

CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001
CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001

Citește și

Prelipceanu, despre cazul escrocului Matteo Politi: „Nu ar fi trebuit să devină publică această informație”. Tolontan: „Avem un singur lucru de spus: Jurnaliștii nu scriu pentru procurori!”

Close
Închide
  Close