MENIU CAUTĂ

Apelul disperat al Oanei Zăvoranu. „Se oferă o recompensă de 500 de euro”

Distribuie

Oana Zăvoranu a postat pe contul de socializare, un anunț despre un cățel, pe nume Nero, care ar fi fost furat. Cel mai probabil este vorba despre patrupedul unei prietene, însă vedeta nu a specificat acest lucru.

„Nero nu a fost capturat de hinghieri și nu a fugit după cățele, fiind castrat. E foarte blând și din cauza aceasta e foarte expus pericolelor. Dacă cumva îl ține cineva în vreo curte, vă rog, anunțați-mă! Trebuie urgent să ajungem cu el la București pentru a-i fi scos fixatorul de metal din maxilar!”, se arată în anunț. Tot acolo se menționează faptul că se oferă o recompensă de 500 de euro.

Recent, Oana Zăvoranu a primit vestea mult așteptată și a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali. După o aștepatre lungă, reprezentanţii reţelei sociale Instagram i-au oferit certificarea paginii, prin care fanii să recunoască care este contul ei oficial.

Citește și

Imagini revoltătoare: animale din Parcul Natural Comana au ars de vii, dar administratorii s-au sesizat abia la solicitarea ziarului Libertatea

Citește mai multe despre Oana Zăvoranu pe Libertatea.

Comentarii